...KUHINJA - uvek MODERNA, ali čvrsto oslonjena na tradicionalne ukuse.......AMBIJENT - ZIMI uz KAMIN i pucketanje vatre, LETI BAŠTA puna zelenila.........GOSTI - od omladine do najzrelijih, od Kruševljana i njihovih gostiju do uglednih svetskih ličnosti........ZA SVE PRILIKE od PORODIČNOG ručka do neformalne večere, od ozbiljnih POSLOVNIH susreta do diplomatskih i zvaničnih sastanaka.......I IZNAD SVEGA LJUBAV prema hrani, prema ljudima, prema svemu što radimo.......BUDITE I VI DEO NAŠE VELIKE LATERNA PORODICE.......

 

 Glavna jela 

1. PILETINA CAPRESE – zapečena sa paradajzom i mocarelom – 680*

2. PILETINA ČORIZO – u sosu od španskog kulena + mocarela – 680

3. PILETINA SA SUSAMOM – 520/680

4. HRSKAVA PILETINA – lagani štapići piletine - 550

5. PILETINA ALLA CHEF - seckani file sa pečurkama u finom sosu-520/680*

6. PILETINA U SLATKO LJUTOM SOSU – 450/650

7. PILETINA SA KIKIRIKIJEM – 450/650

8. TAJLANDSKA PILETINA – 450/650 NOVO

9. ĆURETINA NA ŽARU – ćureći file – 780*

10. ĆURETINA SA MOCARELOM – ćureci file – 880*

11. ĆURETINA SA GORGONZOLOM – ćureći file – 880*

12. ĆURETINA U ŠAMPANJ SOSU- ćureći file – 920*

13. ĆURETINA SA M L I N C I M A- provereni vojvodjanski specijalitet – 880 NOVO

14. PIKANTNA SVINJETINA- listići svinjetine u pikantnom sosu – 520/680

15. SVinjetina alla chef -sec.file u sosu alla chef sa pečurkama - 550/750

16. SV.MEDALJONI sa vrganjima u sosu - 880 - NOVO

17. slaninica u slatko ljutom sosu-680 - najnovije

18. KALABRIJSKA ŠNICLA - teleća,dim.kačkavalj,pršuta,šamp.sos - 850

19. MEKSIČKA ŠNICLA- teleća,na žaru, u ljuto-pikantnom sosu – 560/780

20. BEČKA ŠNICLA - 480/680

21. TELETINA ALLA SICILIANA–od bifteka , mocarela,paradajz sosu – 980*

22. TAJLANDSKA TELETINA – listići bifteka sa gril.povrćem - 980 NOVO

23. SOTE STROGANOF alla JAMIE OLIVER- od bifteka-1250 NOVO

24. BURGER LATERNA- dry-aged (proces suvog sazrevanja mesa),vrhunski
burger dobijen od najbolje srpske junetine – 650/1150

*JELA OZNAČENA ZVEDICOM MOGU BITI BEZ GLUTENA